Omvisning i utstillingen "Kroppen som slagmark"

Nobels Fredssenter, Rådhusplassen, Oslo

Sted:
Nobels Fredssenter, Rådhusplassen, Oslo

Dato:
24. november 2019

Deltakerpris:
Gratis, men 100kr dersom man ikke dukker opp.

Påmeldingsfrist:
23. november 2019

75 minutter omvisning med engasjerte formidlere

Den 24.november inviterer vi til gratis omvisning på Nobels Fredssenter kl 15. Engasjerte omvisere vil ta oss med rundt og fortelle om utstillingen "Kroppen som slagmark". Temaene i utstillingen vil bli aktualisert på den Nasjonale konferansen om seksualisert vold 25.-26.november. Egen påmelding til selve konferansen skjer her.

Utstillingen "Kroppen som slagmark":
Årets fredsprisutstilling handler om de to fredsprisvinnerne Denis Mukwege og Nadia Murad, og om hvordan seksuell vold brukes, og har blitt brukt, som våpen i krig verden over. I 75 minutter vil en engasjert omviser ta oss med rundt i utstillingen og fortelle gripende historier. Billett er inkludert, så det er mulig å gå rundt i de andre utstillingene på egenhånd i etterkant av omvisningen. 

Praktiske opplysninger:
- Oppmøte: Nobels Fredssenter holder til i det gamle, ærverdige Vestbanebygget mellom Oslo Rådhus og Aker Brygge midt i Oslo sentrum. Adresse: Brynjulf Bulls plass 1, 0250 Oslo
- Vi må møte opp fem minutter før omvisningen, dvs. kl. 14.55.
- Av hensyn til sikkerhet, utstillingene og andre gjester, kan vi ikke ha med mat og drikke, vesker og annen bagasje, kjæledyr eller barnevogner inn i utstillingene.
- De har gratis oppbevaringsbokser, og utlån av babytriller og bæreseler.

På hjemmeside www.nobelpeacecenter.org finnes mer informasjon om museet og utstillingene.

Overnatting fra 24.-25.november må betales av deltakerne. Vi dekker kun overnattingen under selve konferansen, dvs. 25.-26.november. Her er informasjon og påmeldingsmuligheter til Nasjonal fagkonferanse om seksualisert vold.


Bildet på forsiden: Johannes Granseth/Nobels Fressenter.

Forelesere

Påmelding