Hopp til hovedinnhold
Siri Landstad Thorkildsen

Siri Landstad Thorkildsen

Fagformidlingsansvarlig

UTDANNING/ERFARING:
Bachelor (Hons) i International Journalism, og Master i Public Relations fra Liverpool John Moores University og Leeds Metropolitan University.
Har flere års erfaring i avis- og kommunikasjonsbransjen, samt bistandsbransjen og har vært redaktør for ulike magasiner, nettsider og sosiale medier.

FAGOMRÅDE:
Tekstutforming i samtlige sjangre, både på norsk og engelsk. Språkvasker. Idéutvikling og kampanjejobbing.
Har et spesielt blikk for brukervennlighet, analyse og utvikling på web og sosiale medier.

HOVEDOPPGAVE:
Siri bidrar i verdi- og utviklingsarbeid og lager innhold til prosjekter og våre websider.

RVTS Sørs verdigrunnlag gir gjenklang og mening, og er grunnen til at jeg jobber her. Den grunnleggende holdningen om at vi erkjenner menneskets sårbarheter og anerkjenner menneskers storhet, uansett hvor mye bagasje de har med seg i livet, står for meg som noe av det viktigste vi som mennesker kan gjøre når vi møter hverandre. Alt handler om menneskemøter: Hjerte til hjerte, sjel til sjel. Vi finner hverandre når vi tør å gå nærmere, når vi tør å bry oss og ser den andre. Alle har en historie som er verdt å lytte til. Ved å lytte, virkelig lytte, kan man løfte mennesker. Å forstå mennesker i lys av hva de har opplevd, og å åpne dørene for dem så de kan finne sin livskraft, det er det verdt å gå på jobb hver dag for.


Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar