Hopp til hovedinnhold

Rekordproduksjon ved RVTS Sør

– Året 2015 har vært er rekordår på «produksjon» og antall treff med tjenestene og hjelperne. Ikke minst har vi for alvor etablert en viktig «talerstol» gjennom våre levende websideer ved å igjen nå ut til mange hjelpere og folk flest med viktige faglige og verdibevisste budskap, sier Martin Mølsæter, nestleder og ansvarlig for funksjonen tjenesteytelse ved RVTS Sør.

Martin Mølsæter, nestleder RVTS Sør
Martin Mølsæter, nestleder RVTS Sør
RVTS Sør

RVTS Sør
Nyheter
15.04.2016, kl. 14:22

– Årsmeldingen er først og fremst en rapportering til våre oppdragsgivere om at vi virkeliggjør vårt samfunnsoppdrag «å være en tjeneste for tjenestene», understreker Martin Mølsæter. Det er også en oppsummering av vår virksomhet slik at de som bruker våre tjenester kan se bredden i vår aktivitet og vår profil, samt en virkeliggjøring av vår visjon, om å  istandsette hjelpere til å bli gode, varme, trygge og kunnskapsrike  mennneskemøtere, sier Mølsæter.

– Årets oppdragsbrev er nettopp kommet, og vi er nå godt i gang med å planlegge årets virksomhet og aktivitet. Dette blir et nytt spennende år for oss på RVTS Sør, sier Martin Mølsæter.

Her kan du laste ned årsmeldingen 2015

Siste nytt

Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar