Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Barnehøydewebinaret 2021!

Traumebevisst praksis og traumebevisst omsorg «fyller» ti år i Norge. Det er på tide å sette en fot i bakken og spørre – hvor er vi, og hvor går vi nå?

RVTS Sør

RVTS Sør
Nyheter
11.03.2021, kl. 08:52

Mens vi venter på at vi kan møtes som i «gode gamle dager», så inviterer RVTS Sør til en heldigital konferanse i år. Den er likevel spekket av gode og spennende foredragsholdere:

Vi vil løfte fram erfaringer, dilemmaer og tanker om fagfeltet for de neste årene.

Anette Andersen og Pål Solhaug vil lede oss gjennom dagen.

DR. HOWARD BATH vil snakke om overordnede tanker om traumeinformert praksis, og også ta opp «trøbbelet med traumer». Howard er psykolog, og har en lang historie med å jobbe med omsorg og behandling av unge mennesker, i barnevern og ungdoms-rettssystemet i Australia.

ANNA NORLÉN kommer for å snakke om traumebevissthet som utviklende og belastende; Lek kan løse dilemmaet. Anna er rektor og virksomhetssjef, psykolog og psykoterapeut ved Ericastiftelsen i Stockholm, og Doktorand ved Karlstad Universitet.

DR. DAG Ø. NORDANGER vil med utgangspunkt i «TANDEM» – «Trauma and Development Education Monitor» snakke om «Hva er nå egentlig Traumebevisst praksis?». Dag er Doktor i psykologi og Psykologspesialist, og i tillegg til jobben sin ved RVTS Vest jobber han som professor ved OsloMet.

KAJA NÆSS JOHANNESEN vil snakke om sansemotorisk stimulering som ressurs i traumebehandling. Hvorfor virker det og hvorfor gjør vi ikke mer av det? Kaja er Psykologspesialist ved Østbytunet senter for behandling og fagutvikling.

MARI KJØLSETH BRÆIN OG AUD ØRNES vil snakke om TraumeSensitivtTilsyn og arbeid i det komplekse. Mari spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og jobber ved RVTS Øst til daglig. Aud er barnevernspedagog og har mange års erfaring fra barnevernfeltet, og nå jobber hun i RVTS Sør.

HEINE STEINKOPF vil snakke om traumevisst praksis-med fokus på hjelperen. Hvordan beskriver miløterapeuter i en «traumebevisst» barnevernsinstitusjon hva det vil si å være «traumebevisst»? Heine er psykologspesialist i klinisk barne-og ungdomspsykologi og fagleder ved RVTS Sør.

Tid: 28. april 2021
Pris: Gratis
Se webinaret på www.barnehoydekonferansen.no

Webinaret vil være tilgjengelig i opptak i ettertid på samme nettside.

Siste nytt

Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar