Hopp til hovedinnhold

RVTS Sør har fått ny senterleder

Martin Mølsæter blir ny senterleder når Ivar Kjellevik går av med pensjon ved nyttår.

Martin Mølsæter -  ny senterleder for RVTS Sør fra 1. januar 2021. Foto: Liv Unni Tveitane
Martin Mølsæter -  ny senterleder for RVTS Sør fra 1. januar 2021. Foto: Liv Unni Tveitane
RVTS Sør

RVTS Sør
Nyheter
22.12.2020, kl. 17:27

Ivar Kjellevik har etter 12 år som leder for RVTS Sør valgt å gå av med pensjon. Det er alltid med et visst vemod at man takker av erfarne ledere som har lykkes godt i sitt arbeid. Slik er det også med Ivar Kjellevik.

Han har vært en modig leder, som sammen med de ansatte har utviklet RVTS Sør til en innovativ, betydningsfull og fargerik enhet – i RVTS-familien og i Pilar. ​​​​​​​Vi er utrolig takknemlig for det Ivar har betydd for RVTS Sør, og hans innsats for at vi kan være en betydningsfull bidragsyter på våre fagområder. Vi ønsker han alt godt videre som pensjonist.

Martin Mølsæter, som de siste årene har vært nestleder for RVTS Sør, vil fra 1. januar ta over som ny senterleder. I skarp konkurranse fra flere gode søkere, ble han plukket ut som den beste til å drive senteret videre. RVTS Sør er glade for at vi nå har fått på plass en ny leder som kjenner senteret godt, og som har gode forutsetninger for å videreutvikle oss som et innovativt, samskapende og ledende fagmiljø. Vi er takknemlige for at han er villig til å ta på seg dette ansvaret og ønsker ham lykke til i den nye jobben.

Siste nytt

Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar