Hopp til hovedinnhold

Relasjonskalenderen

Endelig er det desember! Årets kalender fra RVTS Sør har vi kalt Relasjonskalenderen. Den inneholder tips til aktiviteter som man kan gjøre sammen med barn og unge. Finn roen, gleden og julestemningen, og kom nærmere hverandre. Og husk: Det viktige skjer hver dag.

RVTS Sør

RVTS Sør
Nyheter
03.12.2018, kl. 09:07

Her finner du Relasjonskalenderen

Endelig er desember her. Selv om tiden er inne for å finne sammen og roe ned både for voksne og barn, kan adventstiden virke ganske så motsatt.

Noen ganger går ikke juleverkstedet som planlagt, og den hyggelige julehandelen ble bare kjas og mas. Hvis vi voksne er stresset, så merkes det også på barna. Det er rett og slett ikke alltid nok å puste dypt og rolig for å finne tilbake til der man helst vil være. 

Årets julekalender er en fin måte å koble seg på hverandre. Finne glede og ro sammen. Bak hver luke finner dere et tips for å gjøre noe positivt sammen, barn og voksen. Dere oppdager sansene gjennom lek og fysisk aktivitet. Dere finner ut av hva slags følelser vi har og hvordan vi kan møte disse på en god måte, sammen med barnet. 

Noen ganger hjelper det å snakke om det, andre ganger må vi ty til aktiviteter som snakker direkte til kroppen, følelsene eller sansene. Alle øvelsene kan ha en god effekt for kroppen til å takle stress på ulike måter.

Åpne dagens luke

Siste nytt

Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar