Hopp til hovedinnhold

Ny kommunikasjonsrådgiver

Hils på Siri Landstad Thorkildsen! Hun er en kreativ og ryddig nerd, og er vår nye kommunikasjonsrådgiver.

Foto: Therese Skauge Klokset
Foto: Therese Skauge Klokset
RVTS Sør

RVTS Sør
Nyheter
15.02.2018, kl. 08:56

– Jeg er så glad for å være en del av RVTS Sør. Deres verdigrunnlag gir gjenklang og mening hos meg: Den grunnleggende holdningen om at vi erkjenner menneskets sårbarheter og anerkjenner menneskers storhet, uansett hvor mye bagasje de har med seg i livet, står for meg som noe av det viktigste vi som mennesker kan gjøre når vi møter hverandre. Alt handler om gode menneskemøter. Vi finner hverandre når vi tør å gå nærmere, når vi tør å bry oss og ser den andre.

Alle har en historie som er verdt å lytte til. Ved å lytte, virkelig lytte, kan man løfte mennesker. Å forstå mennesker i lys av hva de har opplevd, og å åpne dørene for dem så de kan finne sin livskraft, det er det verdt å gå på jobb hver dag for, sier hun.

Siri L. Thorkildsen

Siri har en Bachelor i International Journalism og Master i Public Relations fra Liverpool John Moores University og Leeds Metropolitan University i England. Hun har flere års erfaring i avis- og kommunikasjonsbransjen, samt bistandsbransjen, og har vært redaktør for ulike magasiner, nettsider og sosiale medier. Siri har et spesielt nerdete blikk for brukervennlighet, analyse og utvikling på web og sosiale medier.

– Det har vært noen fantastiske første uker på jobb. Jeg har fått være med dyktige kollegaer på kurs, der jeg har møtt imponerende barnevernsarbeidere som lever og ånder for jobben sin. Jeg har fått være med på innføring av et viktig livsmestringsprogram på en skole, og snakket med folk som har et stort hjerte for dem de vil hjelpe. Det er mange flotte folk der ute som vil gjøre en forskjell, og det gjør jobben min til en fryd.

– Jeg ser fram til å jobbe videre med gode menneskemøter, og spesielt da være en del av å utvikle pilotprosjektet MenneskeMøteAkademiet. Jeg håper at mitt blikk på brukervennlighet og god kommunikasjon kan være et bidrag inn i dette slik at hjelpere kan både ha nytte av, bli inspirert og ønske å bruke programmet.

– Vi er glade for å kunne styrke kommunikasjonsarbeidet på denne måten. Jeg har hatt Siri i kikkerten lenge. Hun er en eminent skribent og et varmt menneske med blikk for faget. Hun har hatt en fantastisk start og glidd rett inn i vår tenkning, sier formidlingsleder og mentor for den nytilsatte, Eva Dønnestad. 

Bok 2020
Formidlingsleder Eva Dønnestad vil fram til sommeren ha som sin hovedoppgave å begynne på bok fra RVTS Sør, som hun skal skrive sammen med Heine Steinkopf og Anders Dovran for Universitetsforlaget Aschehoug. Boken planlegges utgitt 2020 og vil være for alle hjelpere og mennesker som arbeider med mennesker.

Boken er tenkt inn i utdanninger som utdanner disse. Temaene vil kretse rundt RVTS Sørs hovedtema i fag- og formidlingsarbeid. Menneskemøter, hjelpekunst, livsløpstenkning, verdiforankring, kontekst, traumebevisst omsorg, hvordan være og gjøre en forskjell, kunnskap ut i praksis, blikk for bredde og kompleksitet, språk skaper virkelighet. Boken vil romme ulike genre og også antakelig ta opp i seg innhold fra intervjuer med kompetente fagpersoner som er gjort i utviklingen av programmet MenneskeMøteAkademiet. Dette er en lang prosess og ting kan endres underveis. Men RVTS Sør er glade for obsjonsavtale med forlag og forfatterne ser fram til prosessen!

Siste nytt

Vi er en del av Stiftelsen Pilar Pilar